L Is For Lovely

Tvättdag!

Kategori: Allmänt

Det finns en tydlig fördelning här hemma när det gäller hushållsarbetet!

Min andra hälft står för städningen och själv står jag för tvätten! Och det är bara så det är!

Jag MÅSTE ta hand om tvätten, för annars tror jag inte det blir ordentligt gjort! Åh, mitt underbara kontrollbehov! Man bara måste älska det!

(Misstänker dock att det är av samma anledning son Niklas MÅSTE städa så då är det väl ok! Lika barn, leka bäst! ;) )

Ne men skämt å sido, det är helt sjukt! Jag kan inte låta någon annan ens hjälpa till att vika tvätten för då måste jag vika om den sen, vika den på rätt sätt, på MITT sätt! ;)

Det enda jag skulle kunna tänka mig att få hjälp med är att sträcka lakan, det kan ju vara lite klurigt när man är ensam! Men det är väl det enda!

Notera gärna strumpfördelningen på bilden! Den lilla högen till höger med vita strumpor (och en svart) är min, den andra högen till vänster är Niklas!


Åh, jag bara älskar att para ihop dom där strumporna! :P

Haha! Nej, usch, det ger mig huvudvärk ibland och strumpägaren säger att jag inte måste göra det! Fick han välja skulle alla strumpor ligga i en enda stor hög i strumplådan, o-ihop-parade! Den tanken ger mig dock ännu värre huvudvärk! Och lite ångest!

Bäst jag fortsätter para ihop strumpor helt enkelt! ;)

Kommentarer

  • Morso säger:

    Hahaha, Du är rolig, Du. Men det är väl tur att Ni kan dela upp sysslorna rättvist. Och att båda är lika maniskt pedantiska på sin "grej" :-)

    Svar: Det är bra att dela, fast städningen "behöver" ju göras oftare! :) Så jag har det nog rätt skönt jag, ska inte klaga! ;)
    Lisa Lindahl

    2012-09-27 | 22:32:47

Kommentera inlägget här: