L Is For Lovely

Vem vet mest

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen, dricker kaffe och kollar på Vem vet mest innan jobbet medan Niklas, nyss hemkommen från sitt arbete, gubbakvartar här utmed! <3

Välkommen till vår vardag! ;)

Jävla Runkeeper

Kategori: Allmänt

Fattar inte vad det är för fel på min Runkeeper!

Både igår och idag när jag var ute på prommis så mäter den inte sträckan, utan bara tiden! Och visst är det bra att veta hur länge jag varit ute men jag vill ju för fasen veta hur långt och hur fort jag gått!

Ogilla!

Har försökt starta om programmet, göra en uppdatering, kolla om jag stängt av nån inställning men ingenting! Hittar inget fel!

Gaaaaah!

Tror jag är trött, eller hungrig! Då blir jag alltid så här extra grinig! ;)

Mörkare och mörkare

Kategori: Allmänt

Jaha, då har jag vaknat och tagit mig ur sängen! Vaknade vid 14-tiden och kunde inte somna om sen, blä!
 
Det svårt att sova på dagen, inte alls samma sak som att sova på natten! Det är framför allt mycket svårare att somna om när man vaknat till! Tror det har med ljuset att göra. Men nu blir det ju mörkare och mörkare, dagen blir kortare och kortare. Brukar sova bättre om dagarna på vintern, då hinner solen typ gå ner igen innan man vaknat till! 
 
Haha, som om det skulle vara nått positivt! Lät jävulskt deprimerande! :P 
 
Funderar på hur man ska lägga upp promenaderna nu när det börjar bli mörkt redan vid 15-16-tiden på dagarna, behöver ju sova typ till dess för att orka jobba men vill heller inte gå i mörkret (är inte belysning kring hela min runda). 
 
Antar att jag får börja gå "riktiga" morgonpromenader när jag kommer hem från jobbet kl 08 och sen gå och lägga mig! It's the only way! 
 
Vill absolut inte sluta med mina promenader, bara under Umeå-resan när jag slackade efter (och åt en massa gott) gick jag upp nästan 0,5 kg!  O-bra! 
 
Ne, nu måste jag skynda mig ut innan det blir för mörkt! ;)

ResUMÉ

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
För mig är det väl egentligen godnatt, har jobbat en extranatt inatt så sängen väntar men jag tänkte först ge er en kort resumé över min lilla Umeå-tripp som jag lovade igår! ;)
 
Jag landade ju på torsdag eftermiddag och träffade upp min kära vän Linnea på stan! Vi käkade som middag på Allstar och snackade en massa skit! Sen hängde jag kvar på restaurangen och kollade Luleå-HV71-matchen tillsammans med min bror! Men allt detta har jag redan berättat om i ett tidigare inlägg! ;)
 
Hur som helst, mycket trevligt! Sen åkte jag, trött och liiite onykter (drack totalt tre glas vin under kvällen men det räckte :P ) hem till mamma och fikade med henne och lillasyster innan jag stupade i säng! :)
 
Fredagen spenderades med min fina Lisa på stan, lite shopping och en fika! Köpte bl.a. två blusar från Gina ( ska visa er sen! ;) ).
 
Lisa äter cheesecake på Mat och prat (tror det heter så?!) :)
 
Drog därefter på afterwork med min familj på Balder! Mycket trevligt och kul att ha hela familjen samlad! :) 
 
Kvällen fortlöpte på Ersboda Folkets Hus där det bjöds på dans! Mötte upp Lisa och hennes kompis Erik, som båda buggar för att pröva mina fötter på dansgolvet! Och ja, vad ska man säga? Jag kände mig väl inte direkt dansant! Tyvärr! Men vi är väl alla barn i början, det var första gången någonsin som jag var ute och dansade, försökte bugga så gott jag kunde och när Erik bjöd upp så kände jag mig faktiskt rätt bra! Men han körde ju bara turer som han visste att jag kunde så, jag ska väl inte skryta! :P 
 
Blev hur som helst en sen kväll, sov hos Lisa och vi tog en skön sovmorgon på lördagen! Klev upp och gick en liten sväng, köpte gooo-frukost som vi sedan njöt av framför tv:n! :)
 
Mmm, nybakat bröd med Philadelphia, skinka och avokado på! MUMS! :)
 
Jag och Lisa hängde hela lördagen, färgade Lisas hår, snackade massa skit och piffade oss! 
 
Fina tjejor på väg ut på stan!
Hade bokat bord på Allstar till kl 20! Firade min födelsedag lite i för väg! Åt god mat och drack gott vin! Jag tryckte i mig en Las Vegas Strip Steak, 200g ryggbiff med tillbehör! Haha! GOTT! :)
 
Min mumsiga mat! :)
 
Stannade kvar och gjorde stället hela kvällen, Fredrik slöt upp om än dock rätt sent! Sen bjöds det på lite efterfest men jag gick hem ganska tidigt (ja, 03.15, om nu det är tidigt! :P Men jag gick först av alla! ;) )
 
På söndagen åkte jag hem till mamma, tog en promenad i solen, ner till älven och drack kaffe! :)
 
Soligt Umeå! :)
 
Pappa hade bjudit in till middag i Spöland på kvällen! Jag, Kajsa och Fredrik åkte dit umgicks! God middag med efterrätt! På något sätt alltid mysigt att komma hem till Spöland! Det är liksom hemma, på ett sätt som ingen annanstans någonsin kommer bli! 
 
Kajsa och Fredrik hemma i kökssoffan! Good times! :)
 
Ja, och sen hann jag inte med så mycket mer! Tiden går så fort när man är hemma, det är så mycket man vill hinna göra och så många man vill hinna träffa och det känns alltid som man flänger runt mest hela tiden och i slutändan hann man inte med så mycket! 
 
Men jag hann iaf träffa min familj, min Lisa och min Linnea! Och inte för att det är fy skam men nästa gång jag kommer hem tror jag att jag måste jag försöka hinna med några fler! ;) 
 
Nej, nu måste jag sova! Kärlek till Er alla där uppe i Umeå! Ingen nämnd, ingen glömd! <3

Dålig update,.. IGEN!

Kategori: Allmänt

Hej mina fina!
 
Ja, jag har varit dålig på att uppdatera bloggen när jag varit hemma i Umeå i helgen! Jag har haft fullt upp hela tiden känns det som, och prioriterat att umgås med min familj och mina vänner!
 
Jag har hunnit med att träffa familjen, min fina Lisa och Linnea! Och det är ju inte illa det men fick t.ex. sms från Angelica som ville ses och jag hade så önskat att jag hade hunnit med det men tiden räckte inte till! 
 
Tiden går så fort när man är hemma, nästa gång får jag ta en hel vecka i Umeå så jag hinner träffa ALLA! ;)
 
Nu är jag i alla fall tillbaka till verkligheten, blir en promenad i det katastrofalt dåliga vädret och sen ska jag jobba inatt! Ska ge Er en bättre Umeå-update senare med lite bilder och så! :)

Kallt Umeå

Kategori: Allmänt

På väg mot flyget, dags att åka hem till storstan! ;)

Lite småkyligt i Umeå idag känner jag! Tur jag har min varma jacka! :)

Tidigt födelsedagsfirande!

Kategori: Allmänt

Middag med min sköna på Allstar! Firar den stundande födelsedagen! ;)

Bokade bord som Lisa och Lisa! Just cuz it's fun!! :P

Mot stan!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag och hänger med min fina Lisa! :)

Första kvällen

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Tio timmars sömn senare! Fortfarande lite hängig men jag tror en kopp kaffe gör susen! ;)

Gör en kort sammanfattning av gårdags kvällen,..

Landade i Umeå igår kl 15.30, pappa hämtade mig och skjutsade mig till mamma så jag kunde lämna mig väska! Snäll pappa! :)

 Sen blev det direkt ner på stan för att möta upp Linnea! Blev en mycket god middag med en massa tjejsnack på Allstar! ;)


Sen kom Fredrik och vi tog en öl och kollade på Luleå-HV71-matchen! Luleå vann! Jippi!!! :)


Åkte hem med mamma och hängde med henne och Kajsa till det var dags att sova! Drack te och körde frågesport, en klassiker! Vi älskar ju frågesport i den här familjen! :)

Nu ska jag göra mig redo för lite mys på stan med Lisa! Sen ikväll blir det afterwork med familjen och sen kanske, kanske vi ska åka och bugga på Ersboda! Spännande! :)

Umeååå, baby!!!

Kategori: Allmänt

Idag är en bra dag! :)

Solen skiner och jag ska åka till Umeå!

Dessutom så har min klänning kommit till utlämningsstället! Vad kan man mer önska sig?! :P

Ja, kanske att lönen hade utbetalts en dag i förväg! Haha! ;)

Nej, nu blir det promenad!

Sinnessjukt trött

Kategori: Allmänt

Herregud i himmelen! Hur trött kan man vara?!

Jag försov mig till tvätten idag! Bokat tvättid mellan 13-16 och vaknade kl 14! Tre timmars tvättid är kort nog, två timmar, ja det är ännu kortare!

Men lyckades i alla fall tvätta det som behövdes! Somnade mellan maskinerna gick, och somnade under tiden tvätten torkade!

Efter avslutad tvätt, fortfarande död! La mig i sängen igen! Och där är jag kvar!

Hade massa planer idag, tvätta, packa, promenera, måla naglarna, raka benen, färga ögonbrynen och sånt, fixa god middag till Niklas kommer hem!

Men jag känner att jag inte orkar göra nånting alls! Vill bara sova! Skulle lätt kunna lägga mig nu och sova till imorgon! Men jag tror jag måste ta tag i mig själv och åtminstone vika tvätten, ta en dusch och käka nått!

Ja, jag SKA kliva upp! Snart! :)

Ledigveckan börjar,...NU!!!

Kategori: Allmänt

Låst skåpet för sista gången på en heeel vecka! ;)

Mmm, ledighet! Nu ska jag njuta! :)

Walking in the dark

Kategori: Allmänt

Varit ute på min promenad nu! Blev rätt sent innan jag kom mig iväg, var så jäkla seg när jag vaknade och sen kom Niklas hem en snabbis innan han skulle på gitarrlektion så klockan var sex innan jag var ute genom dörren! 
 
Och tusan vad mörkt det var! 
 
Tur jag hade Kajsa i luren som höll mig sällskap, för på vissa ställen där det inte finns gatlyktor var det så mörkt att jag höll på skita på mig! :P
 
NU måste jag skynda in i duschen och fixa mig klar för jobbet! Sista natten innan en hel veckas ledighet! Jiiihooo! :)

Buggad och klar

Kategori: Allmänt

Då var jag färdig-buggad för idag! Och nästa vecka börjar fortsättningskursen! Kul! :)

Inte blivit så mycket mer 'träning' idag! Har inte hunnit ut på någon promenad. Hade tänkt rocka rockring men jag har så ont! Kolla in blåmärket så förstår ni! ;)

Nej nu blir det skynda till jobbet! Woop, woop! :)

Halvtid

Kategori: Allmänt

På väg till buggen i Alvik!

Sovit hela dagen efter nattens arbetspass! Och känner mig trött fortfarande!

Hade varit skönt att vara ledig inatt men icket! Har dessutom inte bara en, utan två nätter kvar innan ledighet!

Men får tänka positivt! Nu är det halvtid, jobbat två nätter och har, som sagt två kvar! Det går fort! :)

Och sen åker jag till Umeå! ;) Underbart!! :)

Nej, dags att för en svängom! Tror det kommer bli en energikick! :)

Rådjur i stan

Kategori: Allmänt

Såg ett rådjur när jag var ute på min lilla promenad nyss! Han/hon gick över gångvägen! Mitt i "stan"! 
 
Försökte ta kort på den men jag är ju lika snabb som en snigel så de blev inget av! ;) 
 
Hur som helst, coolt! :)

Genomruttna människor!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Jag har vaknat efter nattjobbet och precis stigit upp, sitter vid köksbordet med en kopp kaffe! Gott! Ska kila på promenad i regnrusket sen! :)
 
Hur som helst, för att komma till min rubrik! Jag vet att dom flesta som känner mig vet att jag har en del tillits-problem. Jag har nog alltid, till viss del varit lite svartsjuk av mig och det har tyvärr inte blivit bättre med åren! Och en av anledningarna till det gjorde sig påmind igår! 
 
Jag fick nämligen ett sms från ett ex. (Väljer att inte säga vem det var, vill inte hänga ut någon).
 
I alla fall, så här såg det ut:
 
Väljer att censurera sista raden i smset, det enda som står där är "kram" och namnet på personen.
 
Här har vi alltså en kille som har flickvän, men som inte kan låta bli att ha kontakt med andra tjejer på sidan av och för att kunna göra det utan att hans flickvän ska få reda på det väljer han att skaffa sig ett extra, "hemligt" kontaktkortsnummer som han delar ut till dom andra, där dom kan höra av sig till honom bakom ryggen på hans tjej! Hur stört är inte det?
 
Det här är alltså en kille jag varit tillsammans med och som betedde sig likadant mot mig, ljög om allt och inget, hade andra på sidan av, var till och med tillsammans med en annan tjej samtidigt som han var tillsammans med mig! Med andra ord en genomrutten människa!
 
Och anledningen till att jag skriver det här inlägget är inte för att jag vill att folk ska tycka synd om mig eller för att jag fortfarande är arg och sårad och mår dåligt över det som varit! Jag har kommit långt förbi det!
 
Jag vill bara visa på hur risiga människor det finns i den här världen, för det är många, många, många som blir totalt chockskadade när man berättar historien om den här personen! Dom tror inte det är på riktigt, tror inte att det finns sådana människor! Men jag kan lova, på mitt hedersord att det finns! Vi har ett praktexempel här ovan!
 
Sen kanske jag vill framföra en av anledning till att jag ibland kan ha väldigt svårt att lita på människor! För det har jag, det är ingen hemlighet! Våra erfarenheter formar ju oss, på både gott och ont! Och den här personen har väl format mig till att bli misstänksam och svartsjuk! Karaktärsdrag som jag ibland kan hanterar bättre och ibland inte kan hantera alls! Tyvärr!
 
Jag är hur som helst väldigt tacksam och glad att jag har träffat Niklas som älskar och står ut med mig, trots alla mina baksidor och skönhetsfläckar! Jag känner samma sak för honom! Och det är väl det som är kärlek! <3

Lugn natt

Kategori: Allmänt

Fascinerande hur en lugn natt kan vara minst lika plågsam som (om inte värre än) en hektisk natt!

Men jag ska inte klaga över lugna nätter, som kommer rätt så sällan så egentligen är det väl bara att njuta! :)

Problemet är dock att jag blir så trött! Trött, trött, trött! Ska bli skönt att åka hem och sova nu! Krypa ner i en varm säng utmed min kille! Myyyys! ;)

Föresten, snabbsurfade in på Nelly.com inatt och beställde en klänning jag varit sugen på ett tag! Längtar till den konmer! Hoppas den passar bara!

Vad tycks? :)

Redo för lördagsmys på jobbet!

Kategori: Allmänt

Blev ingen promenad idag, vet inte varför jag kände mig så omotiverad! Kanske var det vädret eller så var jag fortfarande slut efter torsdagkvällen! Legat i sängen nästan heeela dagen! Skönt!
 
Men jag kan meddela att jag faktiskt har rockat 10 minuter med min rockring! Nått vettigt gjort alltså! ;)
 
NU är jag piffad och klar för jobbet! Har fått så fina komplimanger för mitt hår när jag fixat det så som på bilden med lite lockar! Så vi kör väl på det idag också! :)
 

Kaffe i sängen

Kategori: Allmänt

Vaken sedan några timmar, dock inte klivit ur sängen! Tittade ut genom sovrumsfönstret och möts av en rätt trist syn! Regn och rusk! 
 
 
Tar en kopp kaffe i sängen framför datorn! Sen får vi se, har inga stora planer idag! En promenad och lite rockring:ande innan det är dags att åka till jobbet ikväll! Har således ingen brådska! Jag har ju all tid i världen! ;)
 
 
 

Dålig update

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet att jag varit lite inaktiv igår och idag här på bloggen!

Jag har varit på planeringsdagar med jobbet i Åkersberga och haft mitt fokus där!

Har varit jättetrevligt med givande, roliga föreläsningar och aktiviteter även om det kanske blev lite mycket vin igår kväll!

Nåja, nu är jag hemma och vilar upp mig inför arbetshelgen som börjar imorgon kl 21! Fyra härliga nätter på avdelningen med mina fina, fina, fina tjejer, Annelie och Emma! Ni är bäst! <3

Mot jobbet

Kategori: Allmänt

Promenad:at, rockat min rockring, tvättat, duschat och piffat mig!

Redo för jobbet! Here i come! :)

Min "lediga" dag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Rätt tid på dygnet och allt! ;)
 
Vaknade med Niklas kl 07 och låg och myste till han var tvungen kliva upp! Hade tänkte somna om en stund men mobilen plingade till och vips så skulle jag jobba ikväll! 
 
Ja, vi har en personalsamordnare som skickar sms om turer som fattas och hon undrade om jag kunde komma in några timmar i eftermiddag och hjälpa till, vara mellan-syster, hämta från operation, skriva in patienter och sånt! Vara dom andra behjälplig kan man säga! 
 
Så jag tackade ja! :) Skulle inte behöva komma in före kl 15 och så skulle jag få sluta när det lugnade ner sig på avdelningen, så jag hoppas vara hemma före 21 iaf! Men man vet aldrig! :P
 
Nåja, bestämde mig för att inte vänta med att starta dagen så jag klev upp! ;) Ska gå en promenad och sen blir det tvätt och sen, ja JOBBA! :) 
 
Hoppas NI har en bra-ig dag! Vart ni än är och vad ni än gör! :)

Ny vinterjacka!

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från en mysig dag på stan med Caroline och lilla Ceona! 
 
Skulle kolla på en vinterjacka till mig, har hört att det snöar i Umeå och jag åker ju hem om en vecka så jag kände att jag var tvungen att hitta nått varmare att ha på mig än skinnjackan! :P
 
Nej, men jag kände att jag i år skulle köpa mig en rejäl vinterjacka som jag kan ha många säsonger framöver! En ordentlig dunjacka, gärna modell längre så den går ner över rumpan, inte en poof-dunjacka som man ser ut som ett hus i, utan en diskret, varm, snygg, skön jacka som jag kan ha när det är riktigt kallt men också när man t.ex. ska gå ut och har klätt upp sig lite med klackar och så! :)
 
Hur som helst, så hittade jag det jag sökte efter! Vad tycks?
 
 
 
Personligen tycker jag att den är as-snygg, och jag hade den på mig när vi gick från centralen till Slussen så jag kan även säga att den är varm, varm, varm! :)
 
Andra inköp under dagen:
- Champange-te från NK! MUMS!!! 
- En rockring med vikter som tydligen ska tränar mage, rygg, sätesmuskel och ben! Var fina Lisa som skrev om det på sin blogg! Lät så intressant så jag var tvungen att testa! ;) Nu blir det att rocka loss! ;)

Dagens piff

Kategori: Allmänt

Idag har jag på mig min favvo-skjorta, med tights, converse och skinnjacka! ;)

Smink- och hårmässigt, it's the same as yesterday, and the day before that, and the day before that, and,.... :P

Last night

Kategori: Allmänt

Somnade tidigt igår! Helt slut! 


Kom hem vid halv åtta, blöt som en dränkt katt!

Tog en dusch och provade min nya ansiktspeeling och ett skyddande serum som jag köpt på The Body Shop! Fick med ett prov på en återfuktande ansiktsmask också! Körde på den med, blir så torr i ansiktet speciellt när det blir kallt ute! Sminket bara lägger sig som en hinna utanpå och det ser förjävligt ut! Behöver fukt! Funkade bra! Måste nog peela några gånger till i veckan bara så jag får bort all död, torr hud! 

Ansiktspeeling och skyddande serum som ger fukt på djupet från The Body Shop!


Hur som helst, ramlade i säng! Slö-surfade en stund men somnade före kl 22! Skönt! :)

Nu är jag uppe och på gång igen! Blir en sväng på stan med Caroline och Ceona! Myyyys! ;)

Gullmarsplan 19:27

Kategori: Allmänt

Man kan ju få ångest för mindre! Är väl inte direkt folkskygg men när det är så här längtar jag hem till glesbygden! ;)

Fääärdig!

Kategori: Allmänt

Klar HLR-instruktör!!! Check! ;)

Nervös

Kategori: Allmänt

Jag är så jävla nervös inför morgondagens examination i S-HLR! Har försökt förbereda mig och det jag ska presentera men nu känner jag bara,.. blä!

Ja, det var kanske inte så konkret uttryckt! Men jag känner å ena sidan att jag kan ju det där! Jag kan ju S-HLR! Men sen känner jag att jag kanske kommer glömma nått viktigt under min genomgång eller att mitt scenario till teamträningen kommer vara dåligt! Jag har tänkt på hundra olika scenarier att ta upp men inget känns tillräckligt bra, roligt, givande etc.

Jag vet inte hur jag ska förbereda mig helt enkelt! Ena sekunden känner jag mig säker på mig själv och andra sekunden totalt borta!

Ja, kontentan är att jag känner mig lite ofokuserad, inte helt i balans inför morgondagen! Och som råga på allt så har jag sabbat min rygg idag när jag skulle stretcha! Skulle stretcha ryggen och så gick nått typ sönder, jag vet inte, men ont gör det i alla fall och jag kan inte vrida huvudet åt vänster för då strålar det ner i ryggen! Blä, igen!!!

Är jag gammal eller? Vad är det för fel på mig? Klarar ju inte nånting, inte ens att stretcha, for crying out loud!

Haha! Ja, jag vet, gnäll-kärring! :P

Nej men smort in ryggen med Voltaren-gel och kryper ner i sängen! Försöker att inte tänka på morgondagen, det kommer gå bra! Jag vet att det kommer gå bra! Jag är ju bra! :)

Med fokus på BRA och inte blä så säger jag godnatt!

Dyngsur

Kategori: Allmänt

Som jag misstänkte var dagens väder rätt schizofrent! När jag gick ut på min promenad var det soligt och fint! Men typ halvvägs på min runda började det regna!

Hemkommen och dyblöt! Underbart! ;)

Nej dags att torka och ta tag i mitt dagsverke, nämligen HLR-presentationen till imorgon! Woop, woop! :)

Höstvy från mitt fönster

Kategori: Allmänt

Jag har nyss vaknat, sovit gott! Och lääänge! Skönt! :)

Tittade ut genom sovrumsfönstret, rätt fina färger, eller hur? :)

 
Verkar dock vara lite schizo-väder idag, ena sekunden regn och andra sekunden lite solsken! Får se om det blir nån promenad idag!

Oavsett så måste jag förbereda min presentation inför morgondagens HLR-instruktörsutbildning! Jippi! :)

Men först myyys i sängen, med en kopp kaffe, framför tv:n! ;)

We're like diamonds in the sky

Kategori: Allmänt

Nya favoritlåten är Rihannas Diamonds! Mmm, kärlek! <3

http://open.spotify.com/track/1mwt9hzaH7idmC5UCoOUkz

Bränd

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :)

Ja, jag vet att klockan är halv tre men jag har just vaknat! Skönt att sova, även om jag vaknat flera gånger under dagen och varit kissnödig eller drömt nått konstigt!

Hur som helst, kan meddela att vitaste tjejen i stan brände sig lite i solariet igår! Solade bara 12 minuter men när jag gick därifrån såg jag en lapp där det stod 'Nya rör, sola försiktigt'! Tänkte inte mer på det men inser idag att typ 3 minuter hade räckt för min über-skandinaviska hud!! :P

Magnecyl-hyn pallade inte riktigt trycket, helt enkelt! Och mitt arsle gör så ont när jag sitter att jag typ hade behövt en hemorrojd-sittring för att avlasta! Haha!

Blir med andra ord att vila från solariet några dagar! :)

Home sweet home!

Kategori: Allmänt

Världens tröttaste tjej har precis kommit hem från jobbet och landat i sängen utmed en sovande säl (ja, Niklas alltså)! :P

Nu blir det sova för heeela slanten! :) Och när jag vaknar hoppas jag på en skön eftermiddag och en mysig kväll! Eller tvärtom! Ledig ska jag vara iaf!! Jiiihooo! ;)

Natti natti!

Sjunga i solariet

Kategori: Allmänt

Så där ja, nu har jag promenerat, solat, kommit hem och stretchat! 
 
Försöker stretcha ut kroppen varje dag, framför allt nacken och ryggen eftersom jag har haft så jävla ont! Känns bättre nu, men jag vill inte att det ska bli värre igen! Usch! Nåja, hoppas stretchandet hjälper! Försöker tänka på min hållning också, rak i ryggen, spänna till magen, fram med bröstet och sänka axlarna bakåt/nedåt, typ som grundpositionen i bodypump! ;) Magstödet är toppen att träna upp föresten, hjälper till att orka mycket mer, det lärde jag mig när jag bodypumpade 3-4ggr/veckan! :) 
 
 
Hur som helst, när jag satt och väntade på att något av solarierna skulle bli lediga så hörde jag hur någon av dom som låg och solade sjöng med i låtarna som spelades på radion! Haha! Antar att det var ungefär som att sjunga i duschen förutom att allmänheten kan lyssna! :P Tror inte hon (ja, för det var en tjej) tänkte på hur lyhört det är där! :)
 
Nåja, strax dags att ta hand om tvätten! JIPPI! :P

 

Nytto-dag

Kategori: Allmänt

Idag är en sån där 'göra nyttiga saker innan det är dags att åka till jobbet-dag'!
 
Jag klev upp för några timmar sedan, plockat undan lite i lägenheten, ställt in i och startat diskmaskinen och förberett för tvätten! Ska strax gå en promenad och sen gå och sola, har ju inte fått nån färg på hela sommaren så jag tänkte jag skulle fuska mig till en liten bränna så här lagom till vintern kommer! :P
 
Klockan 16 är det tvätt-dax! Lagt sängkläderna i blöt med Vanish, dom blir ju fasiken inte vita i den där dumma tvättmaskinen! Hoppas på 'ett skinande resultat' idag! ;)
 
Föresten så tror jag att jag jinxade till mig ett världens acne-utbrott när jag skrev på bloggen för några veckor sedan att jag sällan får finnar!! Haha! För ända sedan dess har dom bara bytt av varandra, ja finnarna alltså! Först en rejäl en på vänster sida under näsan, sedan en lite, lite mindre på höger sida under näsan och nu ännu en på vänster näsvinge! Känner dessutom att det är ytterligare en på gång i samma område! Fy fan! 
 
Det värsta är att dom gör så jävla ont! Dom där inåtvända, elaka sakerna förpestar verkligen tillvaron då dom genom smärtan gör sig ständigt påminda! Jag hatar dom! Men det är tur att det finns smink, så man åtminstone slipper se eländet! :P
 
Nej men om man skulle ta och sluta gnälla, ta tag i sig själv och bege sig ut på promenad! :)
 
Redo för promenad! Fult, noppigt bandband på, CHECK! :) 

Gullmarsplan-Danderyd tur och retur

Kategori: Allmänt

Den här veckan har jag åkt till Danderyd fram och tillbaka varendaste dag!! Måndag, tisdag, onsdag för att ha utbildning och för att jobba, och idag, på min lediga dag var jag också tvungen åka dit för att gå på drop-in hos barnmorskorna!

Hade ju kunnat önska att dom haft drop-in på måndagar, tisdagar eller onsdagar istället! Haha!

Nåja, får skylla mig själv som väntat in i det sista på att förnya mitt p-piller-recept så det blir panik! :P

Det är som vanligt här! Ute i sista sekund, check!! ;)

Min 'flanellskjorta'

Kategori: Allmänt

Hade sagt att jag skulle visa en bild på flanellskjortan jag köpte på Gina Tricot för några veckor sen! Men det har bara runnit ut i sanden! :)

Nåja, här kommer den iaf! ;) Vad tycks?

Stockholm har blivit kallt

Kategori: Allmänt

Usch, vad kallt det är i den här staden!
 
Jag gillar ju normalt sett hösten och alla dess färger och visst, att det blir kallare är väl kanske inte någon favorit men jag har aldrig upplevt att jag tyckt att det stört så mycket! 
 
I Norrland är det ju kallare på termometern än vad det är här i Stockholm men alltså den här kylan som är här den går i märg och ben!!! Brrr!!!
 
Och så blåser det! Jäääättemycket! Och dom gula, orangea och röda färgerna som jag älskar så mycket, ja dom är mer bara bruna och tråkiga!
 
Nej, hösten i Stockholm är fan (som min kära sambo skulle sagt) o-nice!! 
 
Hoppas vintern blir bättre, med mycket snö och fluff! Haha! Som om det skulle ske! :P
 
 

Dinner in bed!

Kategori: Allmänt

Nyduschad, nerbäddad i sängen, ätandes på min special-ceasarsallad med köttbullar! Mums! ;)

Här ska jag ligga ikväll!! Och inte göra ett skit! Skönt! :)

Känns lite bättre i axeln efter Voltaren-gel och Tigerbalsam! Hoppas det är ännu bättre och inte sämre imorgon när jag vaknar! :)

Jag tror att jag går sönder!

Kategori: Allmänt

Helt slut efter dagen! Och inte nog med det så har jag så ont i nacken att jag tror jag ska dö!

Går ju alltid och spänner mig, drar upp axlarna och stressar! Det är inte bra! Min nackmuskel känns inte längre som en muskel utan snarare som ett stenhårt ben!

Har försökt stretcha ut nacken, tänka på min hållning, lindra med min varma riskudde, tagit Diklofenak men inget hjälper! :(

Har varit på apoteket och köpt Tigerbalsam och Voltarensalva! Ska ta en varm dusch och smörja in mig med båda krämerna! Wish me luck! :)

Dagpass

Kategori: Allmänt

På väg till jobbet, kl 06 på morgonen!!!

Inte ofta det händer, men idag var det tydligen flera som var sjuka så jag ska hoppa in och styra upp lite! Haha!! :P

Nej, jag är alltid lika nervös när jag ska jobba dagpass! Känner mig så osäker på rutiner och sånt! Fast i slutändan vet jag att det brukar gå galant! :)

Oavsett så har jag med mig kladdkakemuffins till kollegorna, kan nog kompensera för alla mina frågor och hjälp jag kan komma att be om! ;)

HLR för sjukvårdspersonal

Kategori: Allmänt

Haft utbildning i S-HLR idag! Kändes mest som repetition eftersom jag gick kursen senaste i april! :) Men bra träning inför måndagen då jag ska hålla delar av utbildningen själv som en del i att bli instruktör! ;)

Vi har komprimerat, gjort inblåsningar och defibrilerat hela dagen! Kuligt! :)

Fröken duktig

Kategori: Allmänt

Första dagen på HLR-instruktörsutbildningen!

Herregud! Jag var supernervös inför min presentation! Uppenbarligen helt i onödan!

Alla hade fått två avsnitt att redovisa som instruktör! Man skulle så klart läsa igenom och förbereda alla avsnitt men bara redovisa dom man blivit tilldelad!

Hursom, jag var den enda som hade förberett mig, läst igenom och gjort egna anteckningar! Tragiskt om jag ska vara helt ärlig!

Man går ju utbildningen för att lära sig bli instruktör och ska man hålla egna utbildningar måste man ju förbereda dom! Fattar inte hur folk tänker! Pinsamt!

Ja, fast inte för mig! Jag glänste som en stjärna, som vanligt! Haha! :P

Nu åker jag till Carro och tar en kopp kaffe innan buggen! Mysigt! :)

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Ovanligt att åka till jobbet så här dags! Och trött är jag också!

En kaffe på vägen kanske piggar upp? ;)

HLR-instruktör

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort annat än pluggat inför min utbildning imorgon! Ska bli HLR-instruktör på jobbet! ;)

Kursen är två förmiddagar den här veckan och en förmiddag nästa måndag! Så i veckan får jag sova på nätterna och vara på jobbet på dagarna! Ovanligt!

Bäst jag försöker sova nu så jag orkar upp! :)

Natti natti!

Mina 'smal-jeans'

Kategori: Allmänt

4kg lättare kom jag igår i mina 'smal-jeans' igen! Jiiihooo! :)
 

 
Har inte kunnat använda dom på över två år! Känns kul att kunna ha dom igen, och är lite stolt över att jag gått ner dom här kilona! Bara 2kilo kvar till 'målet'! :)

Sen att alla mina jeans/byxor som jag köpt senaste året känns för stora är väl mindre bra men då har jag uppenbarligen en god anledning att shoppa nya kläder! Haha! ;)

 

Going home

Kategori: Allmänt

Avbryter en trevlig kväll på Kulturhuset och Stockholm jazz för att åka hem! Har så fruktansvärt ont i ryggen! Ajajaj! Vill bara lägga mig ner, kanske ta en värktablett så smärtan ger sig!

Hade gärna velat se Adam Kanyama som spelade efter Samson men jag orkar inte stå upp längre!

Hursom helst, hem och lägga sig, vila ryggen!

Som sista ord denna kväll/natt vill jag bara säga att min kille är grym på att spela! Det är ett sant nöje att stå i publiken och se honom där uppe!

Kärlek till honom! Han gör min dag, (om än dock inte alltid från scenen ;) ) varje dag! <3

Kulturhuset

Kategori: Allmänt

Stockholm jazz på Kulturhuset! Niklas spelar med Samson, jag är där! Undebart! ;)

Samson for president = bra skit! Check it out på youtube, eller Spotify! :)
 
P.s. Niklas till vänster på bilden, med guran i högsta hugg! ;)

Höstväder

Kategori: Allmänt

Blev en liten prommis i höstvädret! Vackert va?
 


Dessutom slog jag mitt pace-rekord men några sekunder! Alltid nått! :)

Nu ska jag duscha och göra mig redo för kvällen! ;)

 

Gäsp

Kategori: Allmänt

Försöker tagga till och peppa på en promenad! Men jag är så sjukt trött, sovit typ 5 timmar efter nattjobbet och jag sov inte speciellt bra! Känns som jag vridit mig i sängen hela dagen! 
 
 
GÄÄÄÄÄÄSP!!!
 
Nej, en kopp kaffe och så ut på promenad! Kom igen! :) 

Nya kuddar!

Kategori: Allmänt

Måste ju bara visa upp mina nya kuddar! Dom är 90 cm långa och 50 cm höga (alltså dom som ligger bakom dom mindre ;) )! Köpte dom på H&M Home idag! Me like! :)

Visst ger det lite hotell-feeling! Och så vita sängkläder! Mmm,..mys!! :)


Shoppat

Kategori: Allmänt

Tänkte visa upp vad jag kom över på min lilla shopping-runda igår! :)

En mysig kofta,..
 
Och några baslinnen, modell längre! 
 
Allt från Gina Tricot! Tycker dom har fått in rätt bra grejer på slutet faktiskt! Köpte ju min jeansskjorta och min fanellskjorta (som jag inte har visat upp än) där! :)
 
Idag har jag träffat fina Stina på stan! Och nu på kvällen har jag tvättat och fixat! Snart dags att åka till jobbet! Men först, en kopp kaffe och känna lugnet (innan stormen?)! :)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

En sväng på stan, en kaffe hos Carro, en runda på Ikea och, sist men inte minst, mys-middag med min älskling!

Nu stupar jag i säng! :)

Natti natti! ;)

Redo för dagen!

Kategori: Allmänt

Jiiihoo! Nu är jag piffad och klar för dagens bestyr! ;)
 
 
Mot Slussen, och sen vidare till Nacka och fina Caroline! :)

Men åhhh!

Kategori: Allmänt

Hade skrivit ett inlägg och så tryckte jag på publicera och så loggades jag ut så allt försvann!!!
 
NEJ, nu blev jag förbannad! Är så trött jag tror jag ska kräkas, bara sovit 3 timmar efter nattjobbet och jag har massor jag vill hinna idag och känner mig stressad och så försvinner allt jag skrivit och,..gahhh! 
 
Mitt morgonhumör är ju inte det bästa (Ni kan ju fråga Niklas, om Ni tvivlar! :P ), blev inte bättre nu!!! 
 
Tar en dusch och ser om mina aggressioner släpper lite!

Maria Nila Colour Masque

Kategori: Allmänt

På väg mot Alvik och foxtrot-kursen! Sen är jag också! O-bra!

Hursom, tänkte tipsa om en inpackning som jag har använt på mitt hår efter färgningarna förra veckan!

Fick ju en lite gråaktig ton även i det bruna och för att dämpa det har jag använt Maria Nilas Colour Masque!

Det är en färginpackning med pigment som fäster på färgat hår och korrigerar eller dämpar tonerna i hårfärgen! Kan också användas för att förstärka färger, tex göra rött hår som blivit dassigt i färgen efter några tvättar mer intensivt rött igen! Toppenbra! :)

Finns i flera olika färger! Jag har kört med Tabacco, som gett mitt hår en varmare ton! Inget grått kvar! Skönt! :)

Your body

Kategori: Allmänt

Godmorgon världen!

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker kaffe iförd mina cerise-rosa mystofflor! Dom är niiice! Varma och gosiga! :)

Samma modell som dom andra jag visat Er men utan kanten längst upp! Blev en enklare modell som jag tänkte man kunde försöka göra i herrstorlekar! :) Tror Niklas fötter får agera modeller! ;)

Vad tycks? :)

 
P.s. Om nån är sugen på sådana tofflor till vintern, just tell me! ;)

Julångest

Kategori: Allmänt

Äntligen på väg hem! Inte varit så farligt inatt men morgonen blev som vanligt stressig! Ska bli skönt att lägga sig och sova lite! :)

Jag hoppas bara jag hinner pussa Niklas hejdå innan han åker! Inte så stor chans, jag är ju rätt sen! Men hoppas kan man ju ändå! ;)

Lagt schemat inför nästa period inatt, vi har ju önskeschema och nu skulle vi lägga för perioden 10/12-17/2, dvs över julen! Och nyår!

Jag vill verkligen inte, inte, inte jobba julen! Då blir jag ju ensam i Sthlm hela julen, Niklas familj åker till fjällen och min familj, ja dom är ju i Umeå!

Tanken att vakna ENSAM på julafton och bara vänta på att åka till jobbet, jobba, åka hem, sova och vakna ENSAM på juldagen för att återigen åka till jobbet osv,.. Den tanken ger mig ångest! Jag kommer bli så deprimerad! :(

Det är ju en sak att kunna umgås med familjen på dagen och sen åka till jobbet och jobba men det här känns ju bara misär!

Har sökt semester men det såg tydligen inte så positivt ut att få den beviljad! Och det är väl klart, INGEN vill väl jobba jul! ALLA vill ju vara hemma med sina nära och kära då!

Usch, jag måste peppa upp mig lite! Som sagt, jag får ångest bara av tanken att måsta vara ensam här på julen! Får hoppas på det bästa och tänka på nått annat så länge! :)

Knepiga snurrar

Kategori: Allmänt

Jävlar vad högersnurrar var knepigt! Eller ja, stegen är ju inte så svåra men jag fick liksom inget bra flow i snurren!

Gör det enkelt för mig och skyller på killarnas förning! ;)

För jag är ju en naturbegåvning så det kan ju inte vara mig det är fel på! Haha! :)

Busy-day, ja eller kväll!

Kategori: Allmänt

På tåget mot Alvik och buggen! :)

Ska bli så kul! Får se vad vi lär oss idag! ;)

Sen blir det direkt till jobbet! Busy-day! :)

Min fina har jobbat hela dagen och idag möttes vi inte ens i hallen! Men jag har ett svagt minne av att han pussade mig hejdå i morse! ;) Får leva på det till imorgon bitti! :)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Tog en lång sovmorgon idag kan man säga! Ja, fast jag var ju uppe nästan till kl 5 inatt! Så egentligen har jag ju bara sovit 8 timmar! Som en vanlig natts sömn! ;)
 
Nåja, nu är jag vaken! Druckit lite kaffe och pratat en snabbis med pappa på Facebook och nu är det snart dags för min dagliga promenad! Haha, varje dag, samma sak! :)
 
Känns som en bra dag idag, det är dans ikväll! Jippi! :)
 
Det enda som sänker mitt humör (och mitt självförtroende) idag är att jag har en gigantisk finne under näsan på vänster sida! Blä! Och jag kan givetvis inte låta bli att pilla på den! Hmm! Typiskt mig! 
 
Jag har sällan finnar men när jag får en så är det alltid dom där elakartade, inåtvända, mega-stora helvetena! Som gör ont, ont, ont, inte går att klämma och som stannar sååå länge att det känns som en livstid! :(
 
Nåja, ska väl inte gnälla över en finne, det finns ju barn som sväljer i Afrika som mormor alltid sa! Och andra stackare som har det betydligt värre än lilla jag! Borde nog vara glad och tacksam över att mitt största problem är en blämma i ansiktet! ;)
 
 

Insomnia

Kategori: Allmänt

Jaha, då ligger jag här! Klarvaken!

Har i och för sig sovit rätt mycket på dagen, och slöat mest hela kvällen men ändå!

Jag tror det är mitt nattjobbande som ställer till det! Jag kan vara jättetrött på kvällen men sen när klockan passerar typ 22-23-snåret så blir jag kalaspigg! Även om jag inte tagit sovmorgon på morgonen!

Och Niklas, ja han kan ju sova när som helst, hur som helst och vart som helst!
 
Han ligger här och trynar utmed mig! Som vanligt! ;)

Hade kanske kunnat läsa en bok eller lösa mitt korsord son jag kämpat med några veckor nu! :P Men jag vill inte tända lampan och störa min lilla sömntuta här bredvid! :)

Gick upp nyss och färgade ögonbrynen och ögonfransarna! Haha! Blev inte tröttare av det! ;)

Föresten ska visa en bild på mina ögonfransar! Har alltid haft korta, korta ögonfransar och så läste jag nånstans om ögonfrans-serum som får ögonfransarna att växa så jag köpte och provade och voila! Det funkar faktiskt! ;) Kolla själva! :)

 
Det finns flera olika ögonfransserum men jag har kört på xlash! Googla på nätet om Ni är intresserade att prova! :)
 
 
 
Med det säger jag godnatt och gör ett nytt försök att sova! ;)